Wilhelm Tell Putten organiseert al jaren activiteiten voor eigen leden maar ook voor mensen van buiten de vereniging. Zo leren mensen kennis maken met de schietsport op een leuke manier. Denk hierbij aan het populaire bedrijventoernooi. Op deze pagina kun je verkennen wat wij als vereniging doen en organiseren.

Bedrijventoernooi

Een sterke competitie voor de begeerde wisseltrofee. Met jaarlijks zo’n 70 deelnemende teams is de concurrentie groot. Weet jij de wisseltrofee en de publiciteit te bemachtigen?

Meedoen
Eindfeest Competitie

Jaarlijks wordt de interne competitie feestelijk afgerond. Het is één groot feest waarbij alle leden, neven-leden, ere-leden, leden van verdienste en donateurs zijn uitgenodigd om het seizoen gezamenlijk af te sluiten. Het feest vind altijd plaats op de derde vrijdag in juni.

 

Puttens Pistoolkampioenschap (PPK)

Als één van de jaarlijks terugkerende evenementen wordt het Puttens Pistoolkampioenschap georganiseerd. Elke deelnemende schutter neemt een handvuurwapen mee en voldoende munitie. Omdat iedereen 3 schoten schiet met elk wapen heeft technisch gezien niemand een voordeel. Er kan er maar een de winnaar zijn!

Oud Hout wedstrijd

Veel sportschutters in Nederland hebben een geweer op hun verlof waar je nét niet goed meekomt in de meeste disciplines. Het gaat dan om geweren en karabijnen uit de periode 1900-1945. Hiervoor organiseert onze vereniging jaarlijks een unieke wedstrijd waarin alleen deze typen geweren welkom zijn.

Paaltje schieten

Voor alle leden organiseren we jaarlijks de wedstrijd; paaltje schieten. Alle deelnemers worden in teams ingeloot. De teams strijden vervolgens om de snelste tijd. Welk team schiet het snelste het paaltje doormidden?

Promotie activiteiten

Onze vereniging werkt aan de zichtbaarheid. We vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om de schietsport te ontdekken. Daarom doen we mee aan promotie activiteiten. Zo waren we recentelijk te vinden op de Puttense markt, organiseren we mee in de Puttense Sport Marathon en dragen we ons steentje bij aan de Koningsspelen.