SSV. WILHELM TELL TELT WEER MEE

Na twee jaren onderbreking door de corona maatregelen werd op 2 en 3 juli de Nederlandse kampioenschappen Luchtgeweer en Luchtpistool georganiseerd in het sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem. En daar was SSV Wilhelm Tell bij aanwezig met een jeugdlid.Ons jeugdlid Romijn de Graaf had zich middels een paar zeer goede wedstrijden geklasseerd voor deze kampioenschappen en diende op 2 juli j.l. om 14,45 uur zijn wedstrijd te schieten.

Voor die tijd heeft hij een grote wedstrijd (de Landelijke Klasse Kampioenschappen) in Genemuiden geschoten om alvast te wennen aan een dergelijk grote wedstrijd. Maar de ambiance van een NK is toch even iets anders. In een enorme hal met 40 schietbanen wist hij echter zijn zenuwen goed de baas te blijven en schoot met een top resultaat van 398.2 een geweldige wedstrijd.

En daarmee is onze Romijn Nederlands Kampioen waarvoor hij een prachtige medaille kreeg. Voor de wedstrijd werd hij nog verrast met een medaille van de LKK in Genemuiden want die had hij ook gewonnen. De vereniging kan trots zijn op deze topschutter.